
Telecí na paprice
Syté jídlo, které se podává v restauracích hlavně na podzim. pro 4-6 osob Suroviny 1 kg očištěné telecí plece nebo kýty 250 ml smetany (minimálně 31%) 3
Syté jídlo, které se podává v restauracích hlavně na podzim. pro 4-6 osob Suroviny 1 kg očištěné telecí plece nebo kýty 250 ml smetany (minimálně 31%) 3
Velikonoční beránek je tradiční pečivo, které by nemělo chybět na žádném stole o Velikonocích. na 1 formu Suroviny: 4 vejce 350 g polohrubé mouky 170 g
Voňavý mazanec se zpravidla peče na Bílou sobotu a podává se o Velikonoční neděli. Australskou obdobu naleznete u velikonočních buchtiček, Hot Cross Buns, které se připravují o Velikonocích v Austrálii
Gulášovka je klasická hospodská polévka, hutná a výživná a ideální na zahřátí pro chladné dny v zimních měsících, buď jako svačina nebo jako hlavní chod. Může se podávat
Tradiční česká bramboračka už vícekrát proslula mezi Australany. Návštěvníci akce Windows to the World, v rámci které obvykle nepřístupné zastupitelské úřady po Canbeře otevřely dveře veřejnosti, její výbornou chuť pochválili.
VELVYSLANECTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CANBEŘE
Adresa: 8 Culgoa Circuit, O’Malley, ACT 2606
Tel.: +61 2 6290 1386
E-mail: [email protected]
Web: www.mzv.cz/canberra
GENERÁLNÍ KONZULÁT ČESKÉ REPUBLIKY V SYDNEY
Adresa: 169 Military Rd, Dover Heights, NSW 2030
Tel.: +61 2 9581 0111
E-mail: [email protected]
Web: www.mzv.cz/sydney
You're currently offline. | Nyní jste offline.